Spring naar inhoud

Verrassingen

Lammetjesdagen 2024

Ook dit jaar organiseren we weer de lammetjesdagen op de boerderij!

Op maandag 1 april, tweede paasdag, en zondag 7 april zijn jullie van harte welkom. In de stal huppelen de schapen met de lammetjes die graag geaaid willen worden. Buiten is een leuke wandeling met speurtocht dwars door het weiland en binnen kunt u eventueel genieten van al het lekkers dat PeterPan voor jullie klaarmaakt. Als het weer het toelaat gaan de koeien, na een winter op stal, weer naar buiten. Dansende koeien!

We vragen voor deze dag een bijdrage van € 3,50. Het hek gaat open om 11.00 uur en we sluiten weer om 15.00 uur.

Appartement het Voorhuis

Een deel van onze stolp verhuren wij als appartement. Een heerlijk zelfstandig huis, waar je met het hele gezin kan genieten van het platteland en binnen een half uur met het openbaar vervoer, midden in de stad Amsterdam bent.

Beneden is een gezellige woonkamer met een goede keuken en een badkamer. Boven zijn twee slaapkamers, met twee persoonsbedden.

Buiten heb je een eigen tuin waar je kan genieten van de ondergaande zon! En je kan je auto op het eigen erf parkeren.

Wij vragen € 240,- per nacht. Wij zorgen voor beddengoed, handdoeken en koffie en thee.

Voor meer informatie kunt u mij mailen, stadshoeve@gmail.com.

Appartement Klein Waterland

Sinds kort hebben we een nog een prachtige plek op de boerderij waar gelogeerd kan worden. Een omgebouwde kapberg midden op het erf. Een aparte slaapkamer met een twee persoons bed en een woonkeuken waarin nog een heerlijk twee persoonsbed staat. Het huisje heeft ook een heerlijke badkamer met een douche en je mag gebruik maken van een wasmachine en droger.

Via de schuifpui kom je in jullie eigen afgesloten tuin. Je auto kan je gratis parkeren op de parkeerplaats naast het huisje.

We vragen €220 per nacht en wij zorgen voor beddengoed, handdoeken en koffie en thee.

Kinderpartijtjes

Zo af en toe kunnen we kinderpartijtjes organiseren! De partijtjes duren twee uur en wij zorgen voor limonade. Tijdens het feestje gaan we lekker aan het werk op de boerderij en verzorgen alle dieren. Natuurlijk mag er ook gespeeld worden in de hooiberg.

We vragen € 100,- voor het feestje en de jarige job mag dan maximaal negen vrienden mee nemen. In overleg kunnen er meer kinderen mee, wij vragen dan € 10,- per kind meer extra. Natuurlijk zijn de ouders/verzorgers welkom om mee te genieten. In principe zijn de feestjes op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur, maar in overleg kan het soms op een andere dag, bijvoorbeeld in de vakanties.

Voor meer informatie mail even: martinereginahoeve@gmail.com

Lammetjes dagen

Ieder vroeg voorjaar worden er in onze stal heel veel lammetjes geboren. Een heerlijke tijd waar we jullie allemaal van willen laten genieten. Daarom openen we twee keer per jaar de deuren van de stal om mee te komen genieten van al dat jonge gedartel.

Als het weer het toe laat mogen de koeien ook weer naar buiten na een winter op stal te zijn geweest, dansende koeien. Door het land zetten we een wandeling uit met een speurtocht voor de kinderen. In de stalkeuken verkopen we heerlijk biologisch eten en drinken.

Dit jaar gaan we de lammetjesdagen organiseren op zondag 26 maart en zondag 2 april.

Wij vragen een bijdrage voor deze dag van € 3,50.