Spring naar inhoud

Verrassingen

Appartement Klein Waterland

Een deel van onze stolp verhuren wij als appartement. Een heerlijk zelfstandig huis, waar je met het hele gezin kan genieten van het platteland en binnen een half uur met het openbaar vervoer, midden in de stad Amsterdam bent.

Beneden is een gezellige woonkamer met een goede keuken en een badkamer. Boven zijn twee slaapkamers, met twee persoonsbedden. Voor een extra kind hebben we op een van de slaapkamers een logeerbed staan.

Buiten heb je een eigen tuin waar je kan genieten van de ondergaande zon! En je kan je auto op het eigen erf parkeren.

Wij vragen € 240,- per nacht. Wij zorgen voor beddengoed, handdoeken en koffie en thee.

Op dit moment verbouwen wij de stolp en dus ook het appartement. Na de verbouwing komen er ook foto's te zien.

Voor meer informatie kunt u mij mailen, stadshoeve@gmail.com.

Kinderpartijtjes

Zo af en toe kunnen we weer kinderpartijtjes organiseren! De partijtjes duren twee uur en wij zorgen voor limonade. Tijdens het feestje gaan we lekker aan het werk op de boerderij en verzorgen alle dieren. Natuurlijk mag er ook gespeeld worden in de hooiberg.

We vragen € 100,- voor het feestje en de jarige job mag dan maximaal negen vrienden mee nemen. In overleg kunnen er meer kinderen mee, wij vragen dan € 10,- per kind meer extra. Natuurlijk zijn de ouders/verzorgers welkom om mee te genieten. In principe zijn de feestjes op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur, maar in overleg kan het soms op een andere dag, bijvoorbeeld in de vakanties.

Voor meer informatie mail even: martinereginahoeve@gmail.com

Lammetjes dagen

Ieder vroeg voorjaar worden er in onze stal heel veel lammetjes geboren. Een heerlijke tijd waar we jullie allemaal van willen laten genieten. Daarom openen we twee keer per jaar de deuren van de stal om mee te komen genieten van al dat jonge gedartel.

Als het weer het toe laat mogen de koeien ook weer naar buiten na een winter op stal te zijn geweest, dansende koeien. Door het land zetten we een wandeling uit met een speurtocht voor de kinderen. In de stalkeuken kunt u heerlijk eten en drinken.

Wij vragen een bijdrage voor deze dag van € 3,50.