Spring naar inhoud

Verrassingen

Kinderpartijtjes

Zo af en toe kunnen we weer kinderpartijtjes organiseren! De partijtjes duren twee uur en wij zorgen voor limonade. Tijdens het feestje gaan we lekker aan het werk op de boerderij en verzorgen alle dieren. Natuurlijk mag er ook gespeeld worden in de hooiberg.

We vragen € 100,- voor het feestje en de jarige job mag dan maximaal negen vrienden mee nemen. In overleg kunnen er meer kinderen mee, wij vragen dan € 10,- per kind meer extra. Natuurlijk zijn de ouders/verzorgers welkom om mee te genieten. In principe zijn de feestjes op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur, maar in overleg kan het soms op een andere dag, bijvoorbeeld in de vakanties.

Lammetjes dagen

Ieder vroeg voorjaar worden er in onze stal heel veel lammetjes geboren. Een heerlijke tijd waar we jullie allemaal van willen laten genieten. Daarom openen we twee keer per jaar de deuren van de stal om mee te komen genieten van al dat jonge gedartel.

Als het weer het toe laat mogen de koeien ook weer naar buiten na een winter op stal te zijn geweest, dansende koeien. Door het land zetten we een wandeling uit met een speurtocht voor de kinderen. In de stalkeuken kunt u heerlijk eten en drinken.

Wij vragen een bijdrage voor deze dag van € 3,50.